1a Fira d'artesania i tallers creatius

Del 18 a les 11:00 al 19 de novembre de 2023 a les 20:00

Dissabte 18 i 19 de novembre es celebrarà la 1a Fira d'artesania, que ve carregada d’activitats i tallers per tota la família !!

Comptarem amb productors artesans del territori donant valor a la sostenibilitat i la proximitat. A més a més, els restauradors, dissabte, ens oferiran un corre-tapes que farà història.

Podeu consultar en la imatge adjunta, la previsió de les diferents activitats i tallers que es faran. En alguns tallers caldrà que us inscriviu prèviament i les places son limitades, en d'altres podreu fer lliure accés durant l'horari de funcionament.

Per últim, diumenge 19 de 11h a 14h, si voleu fer ús del servei mòbil d’autoreparació o Reparatruck, és necessari que feu la vostra inscripció en aquest enllaç i les places son limitades. La Reparatruck és un servei d’autoreparació mòbil de RAEE’s (Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics) i Bicicletes. En aquest es posa a disposició una furgoneta i un/a tècnic/a amb les eines necessàries durant 3h per donar assessorament i ajuda tècnica a les persones usuàries i amb els aparells espatllats que portin 

 

 

 

Darrera actualització: 13.11.2023 | 13:17